15-4-2020

Coronavirus update (15 april): Scholen na de meivakantie mogelijk weer (gedeeltelijk) open

Het ziet er nu naar uit dat de scholen mogelijk, al dan niet in aangepaste vorm, na de meivakantie weer opengaan. De wijze waarop dient door school nog verder onderzocht en uitgewerkt te worden. Hiervoor zijn wederom de richtlijnen van de overheid bepalend en leidend.

Mocht de overheid inderdaad besluiten de scholen weer te openen dan zal school de eerste week na de meivakantie (woensdag 6 mei - vrijdag 8 mei) nodig hebben om dit op een correcte en veilige wijze te organiseren. Dit houdt in dat vanaf maandag 11 mei de lessen weer van start zullen gaan.

In de week van maandag 4 mei zal school voor leerlingen, alleen nog open zijn op donderdag 7 mei, tussen 10.00-12.00. Op deze dag kan wederom het gemaakte huiswerk ingeleverd worden en het nieuwe huiswerk opgehaald worden.

Hou deze website in de gaten voor het laatste nieuws rondom een eventuele opening van school.

Met vriendelijke groet,

De directie